TROGIR HOLDING d.o.o.
GRADSKI SERVISI ONLINE

Zvonimir Bukarica novi direktor Trogir Holdinga


Zvonimir Bukarica novi je predsjednik Uprave gradske komunalne tvrtke Trogir Holding, zamijenivši Zlatka Rožića, koji je na toj dužnosti bio dvije godine. Rožić je imenovan savjetnikom novog predjednika uprave, dok je Dijana Ćudina, koju je skupštinsko tijelo tvrtke također smijenilo, imenovana za financijsku direktoricu. Jedan od suradnika novog predsjednika uprave je i Ivo Milić, koji je došao na mjesto tehničkog direktora tvrtke.

Dosadašnji direktor Rožić osvrnuo se na rad Trogir Holdinga u zadnje dvije godine, koliko je bio na njegovu čelu, istaknuvši da je prilikom preuzimanja funkcije 01. rujna 2013. zatečeno stanje bilo oko 7 milijuna kuna duga prema mirovinskom i zdravstvenom osiguranju. Radnicima su plaće kasnile i po nekoliko mjeseci, a veliki je udarac bila i odluka o zabrani deponiranja otpada u Planom. Unatoč dodatnim troškovima, kazao je Rožić, uprava je ipak uspjela smanjiti dug za osam milijuna kuna, podmiriti sve obveze kako prema mirovinskom i zdravstvenom, tako i prema poreznoj upravi. Ove su godine pokrenute i 3, 5 milijuna kuna vrijedne investicije, naglasio je Rožić rekavši da je tvtka sada u daleko boljoj financijskoj situaciji nego što je bila kad je on preuzeo dužnost predsjednika uprave Trogir Holdinga.

Novi direktror Zvonimir Bukurica, koji dolazi iz realnog sektora ( trgovački sustav Tommy) rekao je da će se nakon detaljnog upoznavanja sa stanjem u tvrtki, a po okončanu procedure oko njegova imenovanja, rado susresti s novinarima i odgovoriti na njihova pitanja.


Vrh