Search
Close this search box.

U okviru javne usluge omogućeno je BEZ NAKNADE ZA KORISNIKA USLUGE sakupljanje krupnog (glomaznog) otpada jednom godišnje na lokaciji obračunskog mjesta korisnika usluge u količini 3m3 (u periodu od 15.9.-31.05. tekuće godine) i preuzimanje u reciklažnom dvorištu u količini od 3m3.

1. Preuzimanje glomaznog otpada u količini do 3m3 na lokaciji obračunskog mjesta korisnika javne usluge (fizičke osobe / kućanstva) jednom u kalendarskoj godini ne naplaćuje se.

Način podnošenja zahtjeva za besplatni odvoz do 3m3 glomaznog otpada:
Zahtjev se podnosi popunjavanjem obrasca Zahtjeva za odvoz glomaznog otpada, putem maila: tajnica@tgholding.hr, telefona 021/798-573 u vremenu od 07:00-13:00 sati ili na adresi Trogir Holding d.o.o., Put Mulina 2, Trogir.

Zahtjev možete preuzeti na ovoj poveznici:

ZAHTJEV

Zahtjev možete poslati i putem obrasca na dnu stranice.

Po zaprimljenom i popunjenom zahtjevu kontaktirati će Vas djelatnik Trogir Holdinga i utvrditi termin odvoza kojeg zajednički određuju korisnik usluge i davatelj usluge u što kraćem roku. Pri preuzimanju glomaznog otpada Korisnik je dužan biti na mjestu preuzimanja. Ukoliko nije omogućen prilaz vozilom za prikupljanje glomazni otpada, otpad se preuzima na mjestu primopredaje kojeg dogovaraju međusobno davatelj usluge i korisnik.
Preuzimanje glomaznog otpada u količinama većim od 3 m3, naplaćuje se prema cjeniku davatelja usluge. Popis vrsta predmeta i tvari koje se smatraju KRUPNIM (GLOMAZNIM) KOMUNALNIM OTPADOM nalazi se na dnu stranice.

2. Na RECIKLAŽNOM DVORIŠTU TROGIR na adresi Put Dobrića 7 – Plano korisnici javne usluge (fizičke osobe / kućanstva) mogu bez naknade odložiti glomazni otpad u količini ne većoj od 3m3 u jednoj kalendarskoj godini.

U reciklažno dvorište predaje se prethodno razvrstani krupni (glomazni) otpad prema uputama djelatnika Trogir Holdinga, uz predočenje osobne iskaznice i računa za javnu uslugu prikupljanja miješanog komunalnog otpada te evidenciju zaprimljenog otpada.
RADNO VRIJEME:
PONEDJELJAK – PETAK: 08:00-17:00 SATI
SUBOTA: 08:00-12:00 SATI

KONTAKT:
TEL. 091/ 22 34 027,
e- mail: reciklažno@tgholding.hr

3. TROGIR HOLDING d.o.o. na zahtjev korisnika usluge osigurava preuzimanje glomaznog otpada od korisnika usluge na obračunskom mjestu korisnika usluge, pri čemu je korisnik usluge dužan platiti cijenu prijevoza tog otpada do reciklažnog dvorišta.

Način podnošenja zahtjeva za odvoz krupnog (glomaznog) otpada:
Zahtjev se podnosi putem e-maila: tajnica@tgholding.hr , telefona 021/798-573 u vremenu od 07:00-13:00 sati ili na adresi Trogir Holding d.o.o., Put Mulina 2, Trogir.

Odlaganje glomaznog (krupnog) otpada pokraj spremnika ili na javnoj površini zabranjeno je i kažnjivo !!!

POPIS VRSTA PREDMETA I TVARI KOJI SE SMATRAJU KRUPNIM (GLOMAZNIM)
KOMUNALNIM OTPADOM prema Naputku o glomaznom otpadu (NN 79/15)

1. KUPAONSKA OPREMA: kada (plastična, fiberstaklena, metalna i sl.) tuš kada, sauna, kada za djecu, kupaonski ormar i police, zavjesa ili pregrada za tuš ili kadu, nosač zavjese (karniša), umivaonik, toalet i bide (školjka i daska), slavina za vodu, nosač tuša, i crijevo za tuš, stalak za ručnike i sl. ogledalo
2. STVARI ZA DJECU krevet za dijete, stolica i hodalica za dijete, veće igračke, dječja kolica, auto sjedalica za dijete
3. PODNE OBLOGE tepih, laminat, linoleum, parket, krzno i sl.
4. NAMJEŠTAJ: ormar, komoda, ladičar, vitrina, noćni ormarić i sl., polica (npr. ugradbena, samostojeća, zidna i sl.), stol (npr. radni, za računalo, kuhinjski, za blagovaonu, toaletni i sl.), stolac, klupa, barska stolica, zidni/stolni sat većih dimenzija, daska kod uzglavlja kreveta, stalak (stolni, zidni za npr. tv/hi-fi), fotelja, naslonjač, krevet, tabure, madrac, nadmadrac, podnica kreveta, okvir za sliku većih dimenzija, prozorske zaštitne rešetke i grilje, sobne pregrade,
5. KUHINJSKA OPREMA: kuhinjski elementi (ugradbeni, samostojeći i dr.), sudoper, radna površina, šank
6. VRTNA OPREMA: ograda i vrata, vrtni namještaj, vrtni alat, strojevi za vrt (tačke, kosilica i sl.), sjenica za vrt (rastavljena na dijelove dimenzija pogodnih za prijevoz), drvo (izrezano na dimenzije pogodne za prijevoz), posuda (za npr. cvijeće) i postolje/nosač većih dimenzija, vrtni ukrasi većih dimenzija, vrtna klupa, crijevo za vodu, oprema za razvođenje vode te posude za zalijevanje bilja, ljuljačka, suncobran i stalak za suncobran, sklopivi bazen, roštilj
7. OSTALI GLOMAZNI OTPAD: rolete, žaluzine, tende i sl., ljestve i samostojeće stepenice, zavjese i nosači zavjesa, vrata (npr. sobna, ulazna i dr.), staklo (okno), prozor, prozorski okvir, invalidska kolica, dekorativni predmeti većih dimenzija, oprema za kućne ljubimce većih dimenzija (akvarij, žičani kavez, i sl.), sprave za vježbanje i veća oprema za sport i rekreaciju (bicikl, daska za jedrenje/jahanje na valovima, kajak, kanu, pedalina i sl.), radijator, kante i posude većih dimenzija, tapete, daska za glačanje, okvir za sušenje rublja

U krupni (glomazni) otpad NE SPADA:
električni i elektronički otpad (uređaji koji za rad koriste električnu energiju ili baterije), akumulatori i baterije, građevinski otpad (beton, cigla, šuta, keramičke pločice i sl.), opasni otpad (salonitne ploče, otpadna ulja, zauljena ambalaža, pesticidi, fluorescentne cijevi…)

Zahtjev za odvoz glomaznog otpada

Comments are closed.