Search
Close this search box.
Pogled na groblje

Trogir Holding d.o.o. čiji je vlasnik i osnivač Grad Trogir osnovan je prvenstveno poradi obavljanja komunalnih djelatnosti, pa mu je tako dodijelio komunalnu djelatnost održavanje groblja koje se nalazi na području Trogira. Više o povijesti groblja možete pročitati na ovoj poveznici.

Prijava za ukop može se obaviti radnim danom (ponedjeljak-petak) od 7:00 do 14:00 sati, osobnim dolaskom korisnika usluge u prostorije poslodavca na adresi Gradsko groblje Trogir, Ante Starčevića 2, odnosno na broj telefona 021/884-881, a iza 14:00 sati na broj mobilnog telefona 091/2234 912

Prijava za ukop može se obaviti subotom, nedjeljom i blagdanima: od 7:00 do 20:00 sati na broj mobilnog telefona 091 22 34 912

U iznimnim situacijama ukop pokojnika se može vršiti i nedjeljom i blagdanima po cijeni iz Cjenika usluga uvećanoj za 50 % iznosa. Sve prijave za organizaciju ukopa, termin pogreba i ostalo je u dogovoru sa osobom koja organizira ukop pokojnika (rodbina i drugi) prema raspoloživim terminima.

Svi dogovori u vezi ukopa pokojnika (lokacija grobnog mjesta, način ukopa) dogovaraju se s isporučiteljem osobnim dolaskom korisnika u prostorije isporučitelja usluge na adresi Gradsko groblje Trogir, Ante Starčevića 2, najkasnije dan prije termina ukopa pokojnika u radno vrijeme (ponedjeljak-petak) od 7:00 do 14:00 sati.

Termin ukopa pokojnika određuje se redoslijedom prijave.

Ukop pokojnika se u pravilu obavljaju od mjeseca listopada do travnja od 10:00 do 16:00 sati, a u ostalim mjesecima od 10:00 do 18 sati. Odred pokojnika vrši se prema posljednjoj volji pokojnika njegove obitelji ili osobe koje podmiruju troškove pogreba.

Posljednji ispraćaj pokojnika započinje dolaskom rodbine i prijatelja na gradsko groblje prema dogovoru s isporučiteljem, ali najkasnije sat vremena prije ugovorenog termina ukopa pokojnika.

Tražilici pokojnika možete ili putem izbornika na ovoj stranici i/ili na sljedećoj poveznici:

TRAŽILICA POKOJNIKA

Comments are closed.