Gradski servisi online

Produljen je rok za prikupljanje dokumentacije u svrhu sklapanja ugovora o komunalnom vezu do 1. travnja 2021.

4. ožujka 2021.

Podsjećamo, Trogir Holding d.o.o. zaprima dokumentaciju od strane korisnika u svrhu sklapanja Ugovora o komunalnom vezu.

Svi korisnici vezova trebaju dostaviti dvije kopije osobne iskaznice i plovidbene dozvole broda ili izvoda iz upisnika brodova Lučke kapetanije te kopiju rješenja mirovine (ako ste umirovljenik).

Dodatna dokumentacija nije obavezna, ali ako korisnici posjeduju stare skice, brojeve i lokacije veza te određene potvrde da su prethodno koristili vez za kojeg polažu pravo korištenja, mogu priložiti i navedeno radi lakše identifikacije broja veza. Temeljni kriterij jest da je brod/brodica upisan na području nadležne lučke kapetanije Trogir te da podnositelj zahtjeva ima prebivalište na području grada Trogira. Nužno je da je podnositelj zahtjeva uistinu i vlasnik-korisnik plovila.

Budući da epidemiološka situacija otežava sve aspekte života i rada, kako smo i najavili, produžava se rok za prikupljanje dokumentacije do 1. travnja 2021. poštom na adresu Trogir Holding, Put Mulina 2, 21220 Trogir ili na mail tajnica@tgholding.hr.

Za sve upite na raspolaganju je broj 021/798 – 567, kazuje Marin Piveta, rukovoditelj Sektora posebnih djelatnosti Trogir Holdinga.

Last modified: 4. ožujka 2021.

Comments are closed.